torsdag 30. juli 2009

Snart august

Her høljer det ned, og jeg vil ikke si at den ene uka (eller var det to?) med tropevarme, veier opp det elendige været vi har hatt den siste måneden.

Vi har hatt noen flotte dager på hytta, og ingen av oss har fått svineinfluensa, men Brage mener at han begynner å få antydning til en liten svinehale. Og det er kanskje første tegn på influensaen?

Noe av det første jeg ser når jeg logger meg på nettet etter noen dager, er at Stein Erik Ulvund, Norges store (og eneste?) guru innen barneoppdragelse, uttaler at ferien faktisk er høysesong for søskenkrangel. Hmmm? Det ante jeg ikke, og kunne absolutt ikke ha tenkt den tanken selv.

Ellers har Michael Jacksons død endelig ført til noe godt - gutta har leita i mors gamle CD-samling, og nå er en av hardrock-CDene i bilen bytta ut med en MJ-CD. Halleluja!

To uker igjen til termin, og av alle ting har jeg klart å bestille et par av disse skoene fra Trumpette til babyen. Jeg bare måtte....

Og så oppdaget jeg dette! Tusen takk for ros!

1 kommentar:

  1. Jeg har nå lest igjennom hele bloggen din! Og jeg sitter og ler her så jeg griner - du har en fantastisk fortellerevne, jeg kan levende forestille meg mange av situasjonene.
    Du har laget utrolig mange flotte LO'er også - noe som er for meg helt ubegripelig med 3 viltre i hus. Jeg har "bare" to - men likevel sliter jeg med å få tiden til å strekke. Jeg legger deg til i blogglisten min - håper det er ok - morsomt å følge deg :) Lykke til med fødsel - om den skulle komme litt brått....

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails