onsdag 1. juli 2009

Å skryte av egne barn

Jeg har ikke tenkt til å bruke denne bloggen til å legge ut om hvor enestående jeg synes barna mine er. Som enhver mor, så synes også jeg at akkurat mine barn er helt spesielle.
Men stadig dukker det opp episoder der jeg tenker at "dette jeg aldri glemme!".Edvard er akkurat ferdig med 2.klasse, og er en ivrig skribent. En artikkel i hans seneste avis, fikk meg til å trekke på smilebåndet. At han bruker uttrykk som "han ble fengslet omgående", fryder meg å lese. (At han kaller sin egen bror for en padde, tar jeg selvfølgelig sterkt avstand fra... Men dere som har sønner i den alderen, vet at slike uttalelser kan komme - no hard feelings - som regel...)

Og ikke minst har jeg sansen for VGs (altså Edvards...) sarkastiske kommentar til at Brage skal sone hele 3 år i fengsel: "Det burde vært 20"

2 kommentarer:

  1. Hahahaha! Edvard kommer til å bli noe stort.

    SvarSlett
  2. Herlighet, denne har jeg gått helt glipp av! Påskeferie og bortreist (både med hele kroppen og i huet) og alt sånt...
    For en utrolig herlig fantabelaktisk avis! Og for et skrivetalent! :D

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails