lørdag 4. juli 2009

Musikk og massasje

Gårsdagens opptreden gikk over all forventning for The Music Boys - og deres pårørende. Stor suksess, og gutta satser videre! Det er jo noe annet å få debutere på en av Norges største og beste scener, enn å stå på scenen inne i en klam, trang gymsal.

I skrivende stund sitter jeg med verandadøra åpen, og hører på Kaizers Market, som spiller på den samme nevnte scenen.

Gutta mine har fått en ny hobby. Det er ikke noe enestående med det - nye interesser dukker opp sånn ca annenhver dag. Men i dag har de altså fått det for seg at de skal lage et SPA! Så det har de gjort. Rigget i stand med kremer og oljer, håndklær og puter. Og jeg har vært så heldig å få booka time der hele tre ganger i dag - jeg har fått en "spesial" for 25 kroner, og den innebar alt fra tåmassasje til ansiktsmassasje. Og massørene var rause både med oljer og kremer. Jeg kunne godt ha stått over slagene med refleks mot magen, og hard kjevling over knærne, men bortsett fra det, var det faktisk godt. Jeg har fått en lapp der det står at jeg har fått ny time i morra klokka 5. Håper de mener fem om ettermiddagen, og håper at SPA-interessen vil vare i morgen også. For alt jeg vet, kan det likesågodt bli en runde med amerikansk wrestling, eller lyssabelkamp jeg må igjennom. Men krysser fingre for massasje...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails