mandag 6. juli 2009

Inspirert av Lula

Jeg liker å "øve meg" på forskjellige ting innen scrapping. Hvit bakgrunn, blomster og glimmermist er ikke helt min greie. Men når andre bruker det, ser det flott ut. Jeg var inne i bloggen til Lula - hun lager de flotteste sider, gang på gang på gang. Så jeg tenkte å lage noen sider, inspirert av Lula.

Den første ble en rein kopi av denne. Men der Lula elegant spruter på en liten dæsj med mist, lager jeg noen digre klumper. Vel, jeg fikk i allefall "unna" nok et obligatorisk 17.mai-bilde
Etter den mer eller mindre vellykka glimmermistbruken, prøvde jeg igjen, ikke så voldsomt denne gangen. Og så kutta jeg litt på blomsterfronten. Resultatet ble denne, med den artige og kreative tittelen "julebukk":
Gira over å få til glimmermistspraying, fortsatte jeg med en til. Kutta ut blomstene, klæsja på masse forskjellig mønsterark, og voila - en side som er "meg", med en touch av Lula!

3 kommentarer:

 1. WOW! så kuule LOer! :D

  Ser jeg må bli flinkere med glimmermisten min, ja...

  SvarSlett
 2. Du er vel snill!! Tuusen takk for ordene dine Pia *klem*

  Jeg fniser her jeg sitter altså..du har en helt rå humor..." med det kreative tittelen julebukk..." ler høy her nå! Digger deg.

  Vettu at glimmermist er fint uansett hvordan man velger å bruke den. Du klarer da dette med glans;) Rålekre og fargeglade Amanisider;)

  Ønsker deg en fortsatt flott sommer!

  SvarSlett
 3. Hehe,nå måtte jeg bare flire bittelitt Pia. Det er sånn det blir når jeg leker med glimmermist også - kladder! Men, det er sjarmerende det også og selvsagt kult :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails