tirsdag 2. juni 2009

17.mai 2009


Jeg måtte bare tvinge meg til å lage et eller annet fra 17.mai. Av en eller annen mystisk grunn blir jeg ikke så inspirert av korpsbilder, bilder av norske flagg, og rotete bilder av mine oppstilte barn med store folkemengder i bakgrunnen.....

Her har jeg blitt inspirert av to meget dyktige scrappere, nemlig Sydney og Ellen. De er begge to mestere i enkle, rene, flotte oppsett, og de tar flotte bilder. Ta en titt i bloggene deres hvis du ikke allerede har gjort det!


Jeg har prøvd å gjøre det enkelt her. Bildene oppmuntrer heller ikke til noen sprell. Det blå arket fra KI har jeg en gang sett har blitt brukt som ei ramme, og det ville jeg også prøve meg på. I tillegg har jeg brukt blomster og Paper frill fra Doodlebug. Primablingen skulle sitte midt i blomstene, men den ene har glidd ut under scanningen ser jeg. Pytt sann!

2 kommentarer:

  1. Denne så jeg umiddelbart i bloggfeeden! Digger hvordan du har brukt KIM-arket som ramme. Passet veldig godt til tema og bildene.

    Forøvrig, tusen takk for ros :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk for fine ord!:o)Syns det var utrolig kult med det arket som ramme! Er enig med deg når det gjelder 17.mai-bilder - man tar dem hvert år, men de er ikke de mest scrappevennlige egentlig. Nærbildet ditt var flott, forøvrig!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails