tirsdag 26. mai 2009

The King & I - ScrappehusetTove Tyll er en fargerik, leken scrapper, som har laget sin egen papirkolleksjon. Og de kule arkene har man sjanse til å vinne hvis man blir med på denne utfordringa inne på ScrappeHuset!

Utfordringa går ut på å scrappe en freestyle LO med masse farger, bruke masse håndskrift, ikke bruke fargene svart/brun, OG du skal inspireres av ordet "regnbue". Kjempe-spennende, tenkte jeg! Og satte i gang. Leste inne på ScrappeHuset at cluet for freestyle var "free your mind". Men fant vel ut etterhvert at min "mind" er "free" nok som den er - jeg burde heller klare å begrense meg litt....

Jeg tok utgangspunkt i bildet, som jeg følte hadde noe "regnbueaktig" over seg. Men et såpass fargerikt bilde burde kanskje ha blitt scrappa med litt roligere farger rundt...? Anyway, morsomt hadde jeg det da jeg holdt på, og jeg fikk brukt masse rester jeg hadde liggende.

Bildet er fra Madame Tussauds i London, der Edvard så et bilde av helten ELVIS. Og bildet var laget av godteri!

Det er faktisk far i huset som har tatt bildet - de to var på en guttetur i høst.

1 kommentar:

 1. Denne her sååå utrolig flott syntes jeg.

  BARE EN STOOOR WOOOOW egentlig.

  Takk for at du deltar.

  Klemmer
  Renee
  ScrappeHuset

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails