torsdag 14. mai 2009

Ikke akkurat hverdagskost

Scrappemania har en utfordring om å bruke ordet akkurat i tittelen. Og akkurat det ordet er et veldig anvendelig ord!
Jeg har brukt fargerike ark fra Scenic Route, og fått plass til en snakkeboble som jeg klippet ut fra et 3ndypapir ark som jeg brukte i mitt forrige prosjekt.

Blekkspruten og hjertet er fra Michelle Clement.

Jeg beundrer de som klarer å få til stramme, enkle oppsett. Jeg prøver på dette noen ganger sjøl, men jeg MÅ liksom sette noe litt skjevt, klusse litt, lime på en liten papirbit her eller der. Men det er vel det som gjør det til akkurat min scrappstil. Akkurat i dette tilfellet synes jeg sjøl at jeg har klart å holde det rimelig stramt og rett,da...

Motivet her er et bursdagskort som Edvard skrev til storebroren sin. Jeg hadde ingen aning om hva han skulle skrive, regna vel med et kort "grattis, hilsn edvard". Da jeg så hva han hadde skrevet, synes jeg jo det var enestående. At han bruker ord og uttrykk som "vi er heldige som har en fantastisk bror som deg" - ja, det smelter et mammahjerte (selv om jeg mistenker ham sterkt for å ikke legge så mye mening i de ordene.....)

4 kommentarer:

 1. Heihei Pia! Grattis med blogg! Har faktisk savna en blogg fra deg, så nå ble jeg glad:o) Er ikke noen racer når det gjelder sånne webgreier, jeg heller, så det blir realtivt enkle greier. Digger scrappinga di, og denne var jo herlig da. Skjønner godt at du ble overraska over en slik ordrikdom fra en gutt til en annen;o) Nå sitter jeg og ser slideshow'et ditt ved siden av her - virkelig til å bli i godt humør av!! Keep up the good work!:o) Klem, Ellen*

  SvarSlett
 2. Hei, hei
  Gtarulerer med flott blogg! Synes absolutt du har teken på dette, slideshow og greier ;-)
  Du kommer nok ikke til å være så anonym så veldig lenge!
  Utrolig kult og fargerikt bidrag du har. Tusen takk for det, og vi gleder oss til å se mer fra deg.

  Lykke til videre med bloggen!

  SvarSlett
 3. Så kul layout, takk for at du deltar :D Og så tøft at du har begynt å blogge! Her skal jeg følge med :D

  SvarSlett
 4. Herlig LO! Elsker fargene du har brukt her! Stilig med snakkeboblen til deler av tittelen.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails