onsdag 13. mai 2009

Anonymitet

En av grunnene til at jeg lenge har vært skeptisk til å legge ut personlig informasjon på nettet, er ønsket om å være anonym. Men etterhvert så tøyer man grenser, og tør å utlevere seg sjøl mer og mer.
Da jeg begynte med scrapping, ble jeg medlem av et nettforum (mitt første!), nemlig scrapping.no. Jeg brukte et nick som var totalt forskjellig fra mitt egentlige navn, jeg la ikke ut noen som helst informasjon om meg selv eller familien min. Men etterhvert så tør man mer og mer, og oppdager at det ikke er så farlig.
I en blogg må du jo utlevere deg sjøl, men til hvilken grad velger du jo sjøl. Og jeg har ikke akkurat intensjoner om å legge ut personnummer, kontonummer, helseopplysninger eller fyllebilder.

Dessuten innser man jo at interessen for akkurat DIN blogg ikke trenger å være så veldig stor - jeg har fått meg enn sånn som registrerer antall treff på bloggen min, og det er et tall som ikke er skyhøyt, for å si det sånn. Så enn så lenge føler jeg meg trygg på det jeg skriver her.

Skulle det mot formodning være noen som er innom og leser det jeg skriver, får jeg jo bare si "hei" og "ha en fin dag!"

1 kommentar:

  1. Gratulerer med blogg!

    Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det som du skriver her. Jeg har blogget i 1,5 år nå og aldri opplevd noe annet enn koselige kommentarer. Men jeg har stengt av bloggen min for søkemotorer som Google etc. Kos deg med blogging :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails